måndag, februari 25, 2008

5 februari, tisdag

Idag var det sista dagen i Chennai för tillfället. Vi var vid ett tempel, St. Thomas church och på världens näst längsta strand som är runt sju mil lång. 
På vägen tillbaka så skulle vår förare göra en U-sväng, han tvärnitade så att en mopedist körde in i bakänden. Mopeden fick en buckla där fram och föraren till bussen och mopeden fick följa med trafikvakten in till vägkanten. Där hade en en lång och högljudd diskussion. Vår förare skulle få betala 200 000 rupies för att lösa ut sin bil igen, vilket är ca 40 000kr, men de löste det genom skäll. 

Innan alla händelser så spenderades förmiddagen på shoppingmallet "spencer plaza". Jag köpte en Ganesha  och en Buddha träfigur. Ganeshan var väldigt ful, som annars är finast av alla, men det var ett måste. Sen inhandlades även rostade masala kikärtor (som jag nu tre veckor senare smakat på, det smakar kantarell).

Senare på dagen åkte vi till Katchur, då körde vår förare på en cyklist också. Inte nog med det så var han på väg att köra över en massa djur.

Inga kommentarer: