måndag, april 21, 2008

Vår skugga förstör allt i sin väg

Det här inlägget bevisar hur fullkomligt omöjligt oteknisk man kan vara. Men inte bara oteknisk, utan hur otroligt oflyt man har när man är stressad.

Florida och jag skulle skriva ut våra bilder och texter till utställningen som börjar imorgon. En dag innan innebär stress som fan. Först så funkar det inte att koppla in rätt skrivare och de bilder vi ville redigera funkade inte heller. 

Sen begav vi oss till kopieringsrummet, vi började klippa ut texter och laminera de. Men oteknisk som man är, så fastnade pappret i laminerings maskinen (har det hänt förut? JA!!). Så våran kära vaktmästare vid namn TOVE, Ture, Sture etc. fick bända upp den och ta ut all skit som va i den. 
Han frågade varför det var papper i den, det ska ju va lamineringspapper inte vanligt papper. Men vi har hört att det ska gå bättre om man har vanligt papper ovanpå.
Det fick oss att sluta experimentera med papper osv. 


Vår datalärare skulle hjälpa oss att skriva ut våra foton från sin dator till den stora skrivaren. Florida och jag hade införskaffat "high glossy fotopapper" i storlek A6, för det ska vara fina foton. 
Vi testade med ett foto först, det blev smält foto med färg som kladdade. Nummer två och tre detsamma. 

Då kom en och skulle skriva ut vanliga papper, men då kom det smält färg/papper på hennes. Sen fastnade även ett papper i själva maskinen. Det var inte förräns då vi kom fram till att man inte ska använda en LASERskrivare till fotopapper som är blankt, och smälter i en laser skrivare. 

Så det slutade med att hela maskinen är paj och de fick ringa på en reparatör. 
Två maskiner på drygt en timme bevisar verkligen hur teknisk man är..
Så nu vet ni varför inte skrivaren i kopieringsrummet är trasig .

Inga kommentarer: